Filozófiánk

A koronavírus által okozott járvány hatására megváltozott körülöttünk a világ.

A járvánnyal egyidejűleg jelen lett életünkben a bizonytalanság, a bizalmatlanság embertársaink iránt és a megfertőződéstől való félelem. Egészségvédelmi óvintézkedések betartására van szükség, az emberek maszkot kell, hogy hordjanak és távolságot kell tartaniuk egymástól, hogy ne terjedhessen olyan könnyen a vírus.  Felelős gondolkodást vár el az egészségvédelem.

A társadalom számára nagyon fontos, hogy megfelelő óvintézkedések mentén, de mielőbb újra normalizálódhasson a mindennapi élet, mehessenek az emberek dolgozni, újraindulhasson a gazdaság. Mert ellenkező esetben gazdasági válsággal, recesszióval és hatalmas munkanélküliséggel találhatjuk szembe magunkat.

Hiába minden óvintézkedés, ha nem tudjuk ellenőrizni azok betartását, nem tudjuk kiszűrni a tüneteket mutató és felelőtlenül mások társaságában tartózkodó embereket, vagy azokat, akik nem vielik a légzésvédelmi maszkot,  akkor a társadalmunk felelősen gondolkodó tagjaiban sem fog tudni kialakulni a bizalom. Bizalom nélkül pedig nincs munkaerő, nincs ügyfél, nincs vásárló, nincs gazdaság.

Fő célunk az emberek egészségének megóvása és a vírus terjedésének megállítása mellett, hogy az emberek biztonságérzete és bizalma helyreálljon.